logotype
 • Jurassic World (D)
  Trailer
  Den Fjärde Delen i filmserien baserad in Michael Chrichtons Bok. Colin Trevorrow Star for regi OCH Steven Spielberg LeverantörsguideDu är exekutiv producent. Huvudrollerna i Jurassic World spelas AV Chris Pratt (Förmyndare av galaxen, TV-serien Parks & Recreation) OCH B...

  Längd:2 Tim 5 Min
  Åldersgräns:Ej angiven
 • Jurassic World 3D
  Trailer
  Den Fjärde Delen i filmserien baserad in Michael Chrichtons Bok. Colin Trevorrow Star for regi OCH Steven Spielberg LeverantörsguideDu är exekutiv producent. Huvudrollerna i Jurassic World spelas AV Chris Pratt (Förmyndare av galaxen, TV-serien Parks & Recreation) OCH B...

  Längd:2 Tim 5 Min
  Åldersgräns:Ej angiven
 • Disney Tomorrowland: A World Beyond (D)
  Trailer
  Från Disneys Oscar®-vinnande Brad Bird kommer detta mystiska äventyr, med George Clooney i huvudrollen. Frank (Clooney) och den vetenskapsintresserade tonåringen Casey (Britt Robertson) beger sig ut på ett farligt uppdrag för att avslöja hemligheten bakom en g&ar...

  Längd:2 Tim 10 Min
  Åldersgräns:Tillåten från 11 År
 • San Andreas 3D
  Trailer

  EFTER ATT en förödande jordbävning ödelagt Stora Delar AV Kalifornien lämnar räddningspiloten Ray, Tillsammans Med sin ex-fru, kaoset i Los Angeles FÖR ATT bege sig MOT San Fransisco i hopp Om att kunna Rädda sin dotter. Närs de Tror ATT Det V&au...

  Längd:2 Tim
  Åldersgräns:Ej angiven

 • San Andreas (D)
  Trailer
  EFTER ATT en förödande jordbävning ödelagt Stora Delar AV Kalifornien lämnar räddningspiloten Ray, Tillsammans Med sin ex-fru, kaoset i Los Angeles FÖR ATT bege sig MOT San Fransisco i hopp Om att kunna Rädda sin dotter. Närs de Tror ATT Det Vä...

  Längd:2 Tim
  Åldersgräns:Ej angiven
 • Spy (D)
  Trailer
  CIA-analytikern Susan Cooper, en osynlig kontorsråtta,får aldrig det erkännandet hon förtjänar. Men när hennes partner försvinner spårlöst och en annan topp-agent hamnar i svårigheter så erbjuder hon sig att jobba undercover och infiltrerar...

  Längd:2 Tim 00 Min
  Åldersgräns:Tillåten från 15 År
    

Våra öppettider Klicka här

karta Folkets Hus 

VÄLKOMMEN TILL FOLKETS HUS GISLAVED.

Den naturliga mötesplatsen i Centrala Gislaved, digitalt hus, med bio och andra evenemang. Direktsändningar från Opera, teater och musik. Vi har lämpliga lokaler för de flesta ändamål festligheter som bröllop - personal - födelsedagsfest - barnkalas. Våra lokaler lämpar sig för konferenser, personalmöten, föreningsmöten eller utbildningar - välj själv. Vi har personal för den nödvändiga tekniken och så hjälper vi dig självklart också med maten. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar.

Möjligheternas mötesplats.

Biljetter till våra bioföreställningar, direktsändningar och teaterföreställningar bokas enklast via vår webbplats.Det går också att boka biljetter via telefon, via e-post eller genom att besöka oss.

Vanliga frågor

  
Fråga: Jag har inte fått bekräftelse epost på mina bokningar. Svar: Utan konkurrens vanligaste orsaken är att man vid bokning skrivit felaktig epostadress. 
 

Fråga: När skall jag hämta mina biljetter som jag fått bekräftade.

Svar: Biljetterna skall vara uthämtade 30min innan föreställningens start. Efter detta kan de släppas för försäljning. 

Tänk på att det kan vara kö så att vara på plats exakt 30 min före start kan ibland medföra att biljetterna säljs. Köer bildas främst vid storfilmer.

Tips inför biobesöket

 Lite tips för dig som ska komma till Folkan och se på film.

 1. För att underlätta insläppet till bion och undvika långa köer så kolla upp hur mycket bokat det är på filmen ni ska se.
  Är det mycket bokat så kom i tid, gärna 1 Timma innan föreställningen.

 2. Biografen öppnar ca 1 Tim före första föreställningen och vid storfilmer 1 1/2 Tim före och stänger ca 7 min efter att sista föreställningen börjat.

 3. Ni kan alltid lösa ut biljetterna i förväg, ring oss på tel 0371-139 50 först så kommer vi överens om tid, Ni kan lösa ut dem.

 4. Tänk på att filmen startar på utsatt tid.

 5. Vi förbehåller oss rätten att sälja ej utlösta biljetter 30 Min före filmstart, så att inte vara i tid kan medföra att era platser är sålda.

 6. Är Ni ett sällskap samordna gärna betalningen om det går.

Ni som  har mottagit en Företagsbiljett.

Biljetten gäller på Bigraf Folkan i Gislaved,
Biljetterna ska vara påskrivna med namn och datum
.

Denna biljett kan du byta ut mot en biobiljett till valfri ordinarie föreställning. Giltighetstiden står angiven på biljettens framsida.


Din Företagsbiljett gäller inte bara på vårt breda utbud av ordinarie föreställningar,
utan går även att byta ut mot en biobiljett till 3D-visningar.

Då tillkommer ett tillägg på 30 kr. Detta är för att täcka de kostnadsökningar som 3D-filmer medför. Tillägget på 30 kr betalas i kassan vid uthämtning av biljetterna.


Företagsbiljetten kan inte återlösas eller bytas.    
Det är giltighetsdatumet på biljetten som gäller.
      
Meny
biljetten gäller inte hos oss

SF.s PRESENTKORT GÄLLER EJ HOS OSS!!!!

 

Då Vi inte är en SF biograf gäller ej deras presentkort hos oss.

Kommande föreställningar

Disney Tomorrowland: A World Beyond (D)
2015-05-27, kl 19:00

San Andreas 3D
2015-05-29, kl 19:00

San Andreas 3D
2015-05-31, kl 19:00

San Andreas (D)
2015-06-03, kl 19:00

Nyheter

Tips inför biobesöket
2015-04-28  
Att tänka på
Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ditt Namn:
Epostadress: